dinsdag 11 oktober 2011

Rode Neuzen Race (Zandvoort)


Op zondag 9 oktober lopen Luc, Alfredo, Pie en ik de estafetteloop voor de Cliniclowns, een sponsorloop van 44 km. De bedoeling is dat we vooraf minimaal € 1.150 aan sponsorgelden werven, allemaal voor het goede doel. Voor mij een mooie gelegenheid al vast stil te staan bij 1 november 2011, dan is het alweer 10 (!) jaar geleden dat Kaj ons verliet. De Cliniclowns hebben ook hem bewogen in het azM, onder de zuurstofkap kirde hij geluidjes mee op de muziek, een ontroerend moment. Bij de uitvaart hebben we zelfs € 3.000 ingezameld voor de Cliniclowns en sindsdien ben ik ook donateur. Wil je onze loop tot een succes maken en een bijdrage leveren aan het goede werk van de Cliniclowns, word dan alsjeblieft sponsor via deze link! Elk bedrag is welkom!! Klik dan wel even onze teamnaam in. O ja, we lopen als Maastrichtse jongens onder de naam "de 4 musketiers", ook bekend van het wel heel toepasselijke motto: "Eén voor allen, allen voor één!" Tussenstandje: na een paar dagen staat de teller al op € 290, gesponsord door zo'n 9 vrienden en collega's. Das mooi! He wacht, nu al boven de € 600! En nu al € 870, gaat lekker rap zo!

De Rode Neuzen Race: Wat een helden! Regen en wind trotserend voor een sponsorloop van de CliniClowns. Met dank aan iedereen die een financiële bijdrage heeft geleverd, we hebben zo de € 1.150 vooraf kunnen verzamelen en ons gezamenlijk deeltje kunnen bijdragen aan het werk van de CliniClowns, die met deze actie maar liefst € 150.000 hebben opgehaald. Daarmee kunnen ze de clowns wellicht nog leuker maken... Het was een gezellige chaos qua loop, het estafette-idee kwam niet geheel uit de verf en het rondje van 2.650m bleek in de ochtenduren er een te zijn van meer dan 4 km. Een loop zonder wedstrijdelement, de aanwezige gehandicapte kinderen maakten duidelijk waarom. Gelukkig was er genoeg te doen voor de kinderen, Shaun, Favour, Celeste, Jesper & Yfke en bleken Jutha en Barbara lieve hoeders zodat ik tijdens mijn rondjes lekker kon lopen. Niet te langzaam, anders wil het knietje niet, wat een maf idee, ik MOET wel snel... Na 2 ronden even fourageren en weer door onder aanmoediging van Jan en Tiny. Na afloop zijn we bijna droog afgeleverd bij het station door de limo-eend en met een broodje paling in de trein, in goed Nederlands: Jesper laat zich er voor hangen, begint de terugreis. Met dank aan Luc, Pie en Alfredo, we liepen allemaal met een armbandje met de tekst Kaj 2011 Hardlopen om stil te staan. Een wondermooi gebaar! FOTOOS

1 opmerking:

  1. Ha die Blogger,

    Ook ik als èèn van de musketiers vond het geweldig om EN geld te genereren EN sportief bezig te zijn voor het goede doel.

    Zelfs Pa en Ma waren aanwezig op en nat cirquit Zandvoort.

    Geweldig om samen met vrienden èèn doel voor ogen te hebben.
    Smaakt naar meer.

    Groet Pie
    Oet Amsterdam voorheen Cadier en Keer.
    Pa = Jan en Ma = Tiny.

    BeantwoordenVerwijderen